Máš úctu k životu od početí a na potrat bys nešla? Tak prosím neber HA!

HA má několik účinků, kterými mění zdravé fungování ženského těla, aby na několika frontách zabránila setkání spermie a vajíčka (potlačuje ovulaci, zahušťuje hlen děložního hrdla, mění chování vejcovodů). HA však nespoléhá pouze na tyto ryze antikoncepční (= proti početí) účinky. HA způsobuje i špatnou kvalitu děložní sliznice, aby se případně počatému děťátku nepodařilo zahnízdit.

Ano, je to hrůzostrašné. Mnoho počatých životů zhasíná pár dní po zažehnutí. Zcela bez povšimnutí rodičů odcházejí jejich děti z tohoto světa. Není jim dopřáno navázat svůj první kontakt s maminkou. Nejenom, že jsou nechtěné, nejenom, že jsou nemilované, dokonce jsou zcela lhostejně přehlídnuté, jako mravenec, který se občas připlete pod nohu člověka. Nemá překážet, jeho smůla, my běžíme dál.

Tyto potraty nejsou evidované ani ve statistikách potratů. Hlavně, že si společnost ráda namlouvá, že počet potratů od roku 1985 klesl (ze 110 000 na 20 000 ročně v ČR) díky většímu rozšíření antikoncepce. Ano, klesl počet těchto extrémně nechutných „lékařských“ výkonů, které kromě zabitého dítěte zanechávají zraněné matky (tělesně, ale hlavně psychicky).

Trest smrti v současné době (2018) v ČR nemáme. Když je zabit nevinný, vlastně se ani nejedná o trest. Těch 20 000 rozsudků smrti ročně proto raději nazýváme třeba „přerušení těhotenství“, „miniinterrupce“ a další pohádky si vymýšlíme. A ty popravy, které za nás vykonává kat jménem HA? Ty ani nepočítáme…

 

(Nepleťme do této problematiky spontánní potraty. Těch je také obrovské množství zvláště v těchto raných stádiích vývoje, ale to je věc přírody nebo Boha a nejedná se o svévolné rozhodnutí člověka bránit jinému člověku v jeho životě.)